Categories

Servicii

 

PERSONALIZARE PRIN SUBLIMARE

 

Personalizarea prin procedeul de sublimare a devenit din ce in ce mai popular. Avantajele sublimarii sunt posibilitatea imprimarii de imagini cu rezolutie foarte inalta, care pot fi transferate pe diverse materiale si produse. Este rapid de realizat la costuri rezonabile, cu timp redus de productie (click pe text pentru exemplificari).

   
SERIGRAFIE 

Serigrafia este una din cele mai populare si uzuale tehnici de personalizare atunci cand se doreste imprimarea design-ului pe diverse tipuri de material la diverse dimensiuni. Aceasta tehnica este folosita de peste 100 de ani in domenii artistice si comerciale si este folosita in special pentru imprimarea articolelor textile, genti, piele, carton lemn etc. Recomandam acest tip de personalizare pentru cantitati medii si mari, cu un cost redus si un termen de executie rezonabil (click pe text pentru exemplificari)

   
GRAVARE LASER 
 

Aceasta tehnica foloseste razele laser pentru gravarea unui text, logo sau grafica prin "zgarierea" materialului la suprafata si este recomandata in general pentru materiale si articole din lemn, metal, piele, sau plastic. Recomandam aceasta tehnica pentru la utilizarea gravarii de design-uri unice, nume individuale, pentru cantitati mici sau medii (click pe text pentru exemplificari).

   
BRODERIE
Recomandam aceasta tehnica foarte cunoscuta pentru a transpune cu eleganta logo-ul sau grafica Dvs. pe articolele textile cum ar fi: tricouri polo, jachete, camasi etc ( click pe text pentru exemplificari).
   
TAMPOGRAFIA

Tampografia este un proces de imprimare unic, ce foloseste un tampon din cauciuc siliconat pentru a transfera o imagine de pe placa grafica pe suprafata produsului. Aceasta tehnica este folosita cel mai des la personalizarea pixurilor, articolelor de birou, lanterne, brelocuri, si alte articole din plastic, metal, piele, lemn etc (click pe text pentru exemplificari).

   
DEPOZITARE
Stocare unei parti din produsele pe care le oferim. Servicii de depozitare pentru clientii nostrii.
   
LIVRARE
 Servicii de livrare prin intermediul partenerilor nostrii atat in tara cat si in Uniunea Europeana.